jag är i spanien tralala

Nu är jag förmodligen i Spanien och har det lovely. Ligger väl på stranden med bästavän bredvid mig nu och har det skönt. Hoppas ni har det lika najs vilket ni förmodligen inte har höhöhöhö c: 
Har tidsinställt lite inlägg som kommer lite då och då så ni får hålla utkik efter lite kul!
här får ni en ful bild på mig och lisa hehehehehehe

lite kul sådär


There are things we don't want to happen, but have to accept. People we can't live without, but have to let go.

Godmorgon. Nu är nedräknaren på noll och väskorna packade. Sådär ser jag ut idag, hade världens sämsta hårdag och ansiktet ville inte bli bra på bild heller. Är jättetrött så stackars Lisa jag kommer fan sova hela dagen, haha. Nu måste jag göra mig klar och allt. Skulle ju ha tidsinställt massa inlägg men orkade fan inte, kom inte på något intressant, så ni får helt enkelt sakna mig!
Men okej, skitkul ska vi ha och ni får väl ha det ni med!
Puss och kram ♥

Justin Bieber

Omg ser ni hur vackert mitt rum blir? Har rum för en fjärde där under boyfriend-affishen också, lml. Tralala jag och Lisa har packat ner våran packning i en väska, vi har varit på coop och köpt det sista osv. Nu ska jag bädda rent i min säng och duscha osv. Tänk att om 24 timmar är vi där! Åh vad mysigt.
Glöm inte frågestunden!

FRÅGESTUND

AVSLUTAS NÄR JAG KOMMER HEM FRÅN SPANIEN!
svarar på frågorna i ett videoinlägg!

Men never remember, but women never forget.

gammal bild
Mitt hjärta kom hem från Portugal igår så vi pratade nästan hela kvällen efter att Lisa och hennes föräldrar varit här och pratat om Spanien. Det kommer bli så kul! Just nu går packningen åt skogen, haha, men nu ska jag verkligen ta tag i det här och göra klart. Har all städning och allt kvar. kuul. haha.
Och för er som inte fattar nått åker jag och min bästis iväg till Spanien i två veckor imorgon. Jag hade tänkt tidsinställa lite inlägg som kommer typ varannan dag eller nått, vi får se om jag hinner. 
Men nu måste jag fortsätta, adios ♥

Tältning


Jag vill inte verka svag för dig men faktumet är, har inte gått en dag som jag inte önskat att du var här.

Tjaaaaaaa
Humöret är skitbra just nu och ska packa lite, lyssnar på denna låt, sen åker jag till Lisa! Kanske bloggar under kvällen, annars hörs vi väl imorgon! adioos ♥

Glad midsommar!

Hej på er och glad midsommar!
Jag försökte och försökte verkligen ta mer än åtminstone en bra bild, men det gick verkligen inte, haha. Jag får försöka igen... i så fall lägger jag upp dom sen c: 
Midsommar ska jag inte riktigt fira, ha det lite smått mysigt med familjen under dagen kanske och till kvällen blir det förhoppningsvis tältning med flickorna mina. Har ont ungefär lite överallt idag, var på ännu ett 2 timmars dansfys igår, styrka, åh fyfan vad jobbigt det var, haha! 
 
en sån där meningslös fråga som ingen kommer svara på ändå och jag ser helt forever alone ut utan kommentarer när jag ställt en fråga då. svaaaraa, jag vill faktiskt veta! --> Hur ska ni fira midsommar?
Puss ♥

The day you give up, is the day you let someone else win.

Hej. Skulle ha gått ut igen, som sagt, men jag blev bara på så himla dåligt humör, fick ingen lust alls. Har satt på mig myskläder nu och sitter och smsar med syster min, jag saknar henne, får äntligen träffa henne i Spanien. Nu tänkte jag gå ut i solen och skriva och ladda ner en film till senare, kanske.

20 JUNI

Hej! 
Idag var det äntligen underbart väder igen. Dagen har spenderats mestadels med Lisa och till kvällen umgås jag med henne igen. Vi har legat på en filt vid stadsparken och bara haft det mysigt i solen hela eftermiddagen, inte helt fel det inte! 

Ask me what's my best side, I'll stand back and point at you.


Godmorgon! 
Dumma moln kan ni försvinna från himlen?! Dom är för många, men strunt samma. Igår var det som sagt träning med tjejerna till konserten, vi kom på några åttor och det kommer bli awesome när det är klart! Ikväll är det 2 timmars dansfys, sköönt. Nu ska jag bara vänta på solen och sen gå ut och försöka få lite färg.

You can't fly unless you let yourself fall.



Goddagens.
Jag har precis städat och nu håller jag på och byter om. Klockan 6 bär det av till Ackes för ca 90 minuters träning med tjejerna till en konsert i augusti! Vädret börjar vända och bli bra igen, sköönt. 
Nu är det bara en vecka kvar till Spanien!!!! ♥

Looking 4 myself

För några dagar sedan släpptes Ushers nya album! Tror ni jag har lyssnat liiite eller?! Åh han är så underbar, kan då inte göra en dålig låt ♥♥
Klicka här för att lyssna på nya albumet på spotify!


Osså är ju Biebers nya album också ute på Spotify nu! 
Klicka här

LÖRDAG

Hej, har precis klivit ur duschen och satt på mig lite kläder, orkar inte fixa mig idag, det bara regnar massor, därför fick det bli en bild från igår också. Vad är det här för sommarlov? Vädret bara suger. Tur att det är 9 dagar kvar till spanien nudå! 

Var btw på bio igår med mina flickor och såg LOL, den var faktiskt bra tycker jag, jag gillar såna där filmer som bara handlar om kärlek och ungdomstjafs, gillar såna böcker också. Men tralala, hejdo.

How could someone hurt you, but still make you feel so good?

Idag är det fredag och det här med sommarlov tycker jag om.
Igårkväll gick jag ut med Lisa, vi träffade Jocke och var med honom hela kvällen. Jag kom hem runt klockan 12, har sovit nästan 10 timmar inatt, haha så himla skönt. Har gjort en ny header men jag har den bara litegranna, kanske byter tillbaka. Ikväll ska jag väl också träffa lite vänner, har andra saker att göra nu, så borde inte sitta här. aaaadjö ♥

I cried on the kitchen floor for you lol

För vi har sommarlov nu osv !!! Känns inte så mycket som det, skolavslutningen hade dåligt väder och finklädd var jag inte heller direkt, har inga bilder sedan den heller. På kvällen åkte vi ner till furuvik för Stolt & Nykter men jag har inga riktiga bilder från det heller. De enda bilderna från igår är de här över. Men jag hade kul i alla fall! Synd att det regnade så man såg ut som en gris i håret bara :) haha orkar inte. Kom i alla fall hem ca 2 inatt och sov rätt länge imorse, är fortfarande trött, haha. Tänkte gå ut och sola men inte var det nån sol inte nej, apa.
Satte lösenord på bloggen igår eftersom det var meningen att jag inte skulle blogga på ett tag, men inte kan jag låta bli nejnej. Resten av dagen är bara tråkig tyvärr, vi får se vad jag hittar på. Orkar inte åka ner på Ackes och träna heller, är så fattig så har inte råd med buss, måste hålla hårt i slantarna.
hejdåååååååååå

SPEEEELA

Kanske världens roligaste spel! Åh älskar dom där Papa's-spelen!
Klicka här för att vara lika töntig som jaaag!

Teenager Posts just nu


Det är svårt att vara två, så mycket man bör förstå. Jag vill alltid göra rätt, men jag kommer aldrig bli perfekt.

Sista "skoldagen" är avklarad, vi var på Alborgen och slutade runt klockan 1.
Jag och Sofia följde med Lisa ner på banken en snabbis och sedan jag kom hem har jag städat hela huset, lyssnat på massa Cody Simpson och försökt komma på vad jag ska ha på mig imorgon på skolavslutningen... intressant. som faaaaaaaaaaaan. Skeptisk till bloggandet.

jag kan korsa alla hav för att få en stund med dig.


Never think that it's too late for change, things can always get better.

Godmorgon, sovmorgon och utvilad osv. Skönt med nästsista dagen innan sommarlov!!
Direkt efter skolan åker jag och Sofia och tar andra Livmoderhalscancer-vaccinsprutan tralala. 14 dagar tills vi flyger iväg till Spanien, underbart, fan vad skönt att få komma bort. Baaaai ♥

afkjlafkj glaaaad

Svek avtalet med Lisa och loggade in på facebook och ser detta!
Åh jag blir så jävla glad, det här gjorde hela min dag, fan vad glad jag känner mig nu ♥

2 bilder från i fredags

snodda från min bästis

Jag minns så väl första gången du log, som om jag ramlade pladask på marken och ba dog.


lördag

Igårkväll åkte jag till Lisa och sen gick vi och träffade Jocke, spenderade kvällen tillsammans med honom och vid 10-11 eller nått gick han hem så då gick jag och Lisa tillbaka till henne och efter en liten stund åkte jag också hem. Rolig jag är idag känner jag. Har nyss kommit ur duschen så ska väl fixa mig nu, runt 4 ska vi på 20-års kalas för min kusin!

I promise to sing to you, when all the music dies.


Svar till sofiagulle

Sofia om svar:
Hoppsan, det var ju från mig! <3

svar: tack då hjärtat, du betyder jättemycket, tack för att du finns, jag älskar dig ♥
Sofia om I miss your smile, but I miss mine even more.:
Jag kunde seriöst inte gå upp imorse, det ser ut som om att jag har bajsat på mig när jag går! Haha, orkar inte... hitta på nåt någon dag?
Sofia om I miss your smile, but I miss mine even more.:
Jag kunde seriöst inte gå upp imorse, det ser ut som om att jag har bajsat på mig när jag går! Haha, orkar inte... hitta på nåt någon dag?
svar: haha fyfan vad ont det gjorde, hahah. ja klart vi ska!

I miss your smile, but I miss mine even more.

Goddagens på er ♥
Jag kan ju lova att träningsvärk så det ryker om det har jag haft idag efter dansfyset, inte tränat på ett tag så det var behövligt, men jobbigt! Dansuppvisning på skolan var det idag också, roligt och dessutom slapp vi alla lektioner. Var så jäkla varmt överallt så duschade när jag kom hem, sen dess har jag varit på bibblan och lånat två böcker. Tänkte gå ut i härliga vädret nu och läsa dem i väntan på Lisa, puss!

Don't care about all the pain in front of me, 'cause I'm just trying to be happy.


Nytt

tröja / kappahl
linne / jc
solglasögon + puder / H&M
bh / lindex

Some people are like clouds. Once they fuck off, it's a beautiful day.

Godmorgon! Hade lite svårt att vara seriös.
Om en timme är jag och Lisa påväg till Gävle för lite shopping, naajs. ♥

kommentar ♥ svar

Monne Boox om NY HEADER:
jag saknar dig jossan! kom hem till oss och kolla film nån dag?

svar: haha åh vad glad jag blir! klart jag kommer.

NY HEADER

Gamla:
NYA:
Vad tycker ni? Duger den? Själv tycker jag att det är skönt med lite nytt och fräscht!

"I don't think you should be sad" he said. "You're an idiot" she thought.

Hej! Idag fick vi tillbaka SO-provet som jag pluggade så innerligt till en kväll, fick ett B! Är jättenöjd!
Just nu ser jag ut sådär och sitter och lyssnar på denna låt. Faktiskt mår jag riktigt bra, imorgon är vi lediga också vilket får mig att må ännu lite bättre. Rensar min spotify på sorgliga låtar nu och ändrar storleken på bloggen så att jag ska kunna ladda upp större bilder. Ny header är på gång också :)
Hoppas ni mår bra ♥

There will always be an "over" in "lover"

blommor - standard

So thanks for making me a fighter


I believe the word "studying" was derived from the words "students dying"


I took a vow that from now on I'm gonna be my own best friend.

Godmorgon. Hur mår nidå? Själv mår man ju sådär lagom, har sovit hur dåligt som helst inatt, typ ingenting. Somnade rätt tidigt men har vaknat lite då och då och sen vaknade jag klockan 4 och kunde inte somna om, har knappt kunnat andas på hela natten, helt tilltäppt i lungorna och skit, åååh hatar det här. Är till och med mer än en timme innan jag ska ta mig till skolan, skönt att det här är sista veckan. Livet breaks my heart. Neerå, jag mår bra.

svar


Anonym om Valbo med mamma:
vart ifrån kommer shortsen?

sv: dom kommer ifrån H&M

svar

Anonym om Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar.:
Du är underbarast och finast älskling, bara att prata ut om du vill, jag ska vara där, lyssna och trösta. Finns alltid bästis, finns för dig ♥
sv: skriv ditt namn! kan ju inte svara :(

Valbo med mamma

fråga inte om strecken på min mage, dom ba kom.

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar.

Jag hade tänkt att jag bara skulle vara tyst nu, men det känns som om jag ska explodera snart och det känns som om någon har tagit en kniv och gröpt ur mitt hjärta. Det är konstigt hur man kan spendera så mycket tid med någon men ändå aldrig riktigt känna något, och det är konstigt hur man kan träffa någon i 2 timmar och känna hela världen. Det går inte riktigt att beskriva något överhuvudtaget, det bara är såhär det är och det är bara så slut som det kan bli, slut överallt, slut i hela min kropp och slut från alla vinklar i alla hörn. Hur kunde något som kändes så rätt, vara så fel? Orka grubbla då. Orka stänga in sig själv över något som inte kan ändras, orka orka orka vara så jävla ledsen hela tiden. Nej fan jag vill inte, vill inte gråta, jag vill orka orka orka stå och jag vill orka le. Det gör ondast när man ler för att inte gråta. Kanske är varje slut en början på något nytt. Hur kan jag ens sitta och skriva det här? Spyr på mig själv. Fast nej. Det är som det är. Allt är bara som det fucking är. och jag vet, jag vet att det blir bättre med tiden.

apa

Hej, just nu sitter jag hos min solstråle och vi håller på och laddar ner Linas Kvällsbok. Kom hit och var lite sorgsen men blev tröstad och mår bättre nu. Bara 22 dagar kvar till Spanien nu också! Åh längtar, den här sommarn ska bli bäst ♥
Jag älskar dig, du är bäst ♥

NU

Har duschat, rakat benen och tagit en döregnig cykeltur för detta ♥

UNDERBAR!!


There will always be an "if" in "life"

Halloo,
dagen började apadåligt som ni såg, hehe, ville bara ligga och sova. Men jag lovar det blev bättre. Kom till skolan och vi skulle ha haft idrott men den var inställd och ingen lärare hade sagt något till oss, så vi hade ju kunnat ha sovmorgon, men jaja, vi låg på en tjockmadrass och mös.
Resten av dagen flöt på, slutade 5 i 1 och när pappa sedan kom hem vid 2 åkte vi till farmor och farfars sommarstuga och firade farmor som fyller år idag! Kom hem för en liten stund sedan, lyssnar på Murs nu och är lagom glad. Ikväll är jag med Lisa ♥

I need you now

Godmorgon. Idag är det fredag äntligen, men jag har så ont i huvudet, mamma ville att jag skulle stanna hemma men kämpe som jag är går jag till skolan, vi har ändå typ 3 eller 4 lektioner eller nått, så sak samma. Tänker inte platta håret idag och inte tänker jag ta på mig några roliga kläder heller. KAN DET BARA BLI SOMMARLOV NU

fuck no, drar på mig en tjocktröja och sätter upp håret. apregn, buuuhu vad jag är tråkig :(
tackar Olly Murs, han gör mig i alla fall lite varm i hjärtat ♥

RSS 2.0